lauantai 25. helmikuuta 2012Useista yrityksistä huolimatta en päässyt kirjautumaan vanhaan blogiini sisään, joten on ilmeisesti aika tehdä uusi. On tässä elämäkin muuttunut aika paljon edellisen blogin perustamisen jälkeen, joten lienee aikakin uuden blogin. Muutimme 2008 vuoden lopussa mieheni ja Samban ja Rumban asustelemaan Halkialle, Pornaisiin ja ryhdyimme perhekotivanhemmiksi Perhekoti Koiramäkeen. Perheeseen kuuluu nyt meidän vanhempien lisäksi 5 lasta ja 3 koiraa - aika vilskettä aina välillä. Koiralauma lisääntyi viimeksi syksyllä-11, kun perheeseemme muutti silloin 6kk vanha leonbergineiti Alma.

Päivät täyttyy kiitettävästi kaikenlaisesta puuhasta ja koirat on hienosti menossa mukana, ne on supertärkeitä myös meidän muksuille ja on ollut ilo huomata miten niiden hoidosta muksut ottaa myös vastuuta. Myös erilaiset koiraoppaat on muksuilla ahkerasti lukulistalla, koiraharrastus on yhteinen.
Myös miehen jenkkiautoharrastus on meillä poikien mielenkiinnon kohde ja autotallista usein ilmestyykin ruokapöytään useampikin tyyppi naama mustana :) Koiranäyttelyt ovat jääneet, mutta autonäyttelyissä meidän sakki reissaa.

Onneksi meidän arkea välillä ilahduttaa vieraatkin ja koiravieraita on myös käynyt. Omat koirat vastaanottaa kaikki koiravieraat iloisesti ja välillä pihalla on viipottanut parisenkymmentäkin hännänheiluttajaa. Kesällä 2011 meillä oli kolmen kasvattajan kesätapaaminen Koiramäessä. Mukavan leppoisa aurinkoinen päivä ja koirat tuli hienosti toimeen keskenään. Tästä voisi tulla ihan tapa. Omat kasvatit käy meitä moikkaamassa säännöllisesti Samba äiteen ja kasvattajan iloksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti